Wij zoeken jou!

Dankzij ons succes zijn we continu op zoek naar uitbreiding van onze teams. Heb je nog niet de gevraagde opleiding genoten? Wij hebben onze eigen TTNoord academy, waarmee we de kneepjes van het vak en de laatste technologieën leren. Motivatie om te leren is dan ook belangrijker dan wat je al kan.

Goed gereedschap

Goed gereedschap maakt werken plezierig. Wij zijn infra professionals en werken alleen met de beste recente gereedschappen. Dit stralen wij ook uit naar onze klanten.

Een eigen bedrijfsauto

Ons wagenpark bestaat uit goede, comfortabele en zuinige bedrijfsauto’s. Wist je dat we richting 2025 ons hele wagenpark gaan verduurzamen naar elektrisch?

Infrastructuur installateur 2.0

Wij bouwen aan de digitale infrastructuren van de toekomst. Daarom hebben we het afgelopen jaar ons bedrijf zoveel mogelijk digitaal ingericht, met online werkbonnen, online planningen en goede devices.

Goede voorwaarden

Bij goede medewerkers horen vanzelfsprekend goede voorwaarden. Bij TTNoord ontvang je maandelijks netjes op tijd je salaris en zijn ook je secundaire voorzieningen goed geregeld!

Openstaande vacatures

Staat jouw profiel er niet bij? We denken graag met je mee hoe we een passende rol voor jouw kunnen vinden. Stuur je CV vrijblijvend naar info@ttnoord.com. Laten we samen groeien!
Junior datamonteur met opleidingstraject

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie als (junior) Datamonteur binnen een snelgroeiende organisatie?

Installatieverantwoordelijke Hoogspanning

Heb jij ervaring met elektrotechnische installaties, in het bijzonder op gebied van hoogspanning?

Financieel administratief medewerker
Heb jij ervaring in een administratieve functie en wil jij een volgende stap maken? Ben je er aan toe om zelfstandig te werken en tegelijk een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een leuk, groeiend en klein team?

Medewerkers aan het woord

"Elke maand samen zitten om onze kennis bij te spijkeren geeft mij een fijn gevoel. Bij TTNoord geven ze om hun medewerkers, en blijven in ze investeren."
Mustafa
Fiber Engineer
"Altijd voorruit denken! Mijn eerste taak binnen TTNoord was het implementeren van een nieuw CRM systeem alsmede een planningsmodule. Toen kreeg ik gelijk door, TTNoord wil altijd vooruit."
Niels
Business Developer
"Bij TTNoord wordt geluisterd naar jouw situatie. De directie hecht veel waarde aan eigen ideeën en de uitvoer hiervan. Hierdoor voel ik mij echt van meerwaarde i.p.v zomaar een medewerker."
Mariella
Administratief Medewerker

TTNoord Academy

De wereld om ons heen veranderd snel en daarom is het nodig bij te blijven. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar de TTNoord academy, veelal samen met onze partners. Soms zijn er ook medewerkers die goede ideeën hebben om het project te versimpelen, versnellen of te verbeteren. Tijdens de academy’s word ook aandacht besteed aan gemaakte fouten en incidenten, zodat we kunnen helpen de foutkans of faalkans in de toekomst te verkleinen!

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de openstaande vacatures, of wil je ergens anders over sparren? Jan Joris komt graag met je in contact!
Jan Joris van Dijk - Managing Director
janjoris@ttnoord.com