Wij zoeken jou!

Dankzij ons succes zijn we continu op zoek naar uitbreiding van onze teams. Heb je nog niet de gevraagde opleiding genoten? Wij hebben onze eigen TTNoord academy, waarmee we de kneepjes van het vak en de laatste technologieën leren. Motivatie om te leren is dan ook belangrijker dan wat je al kan.

Goed gereedschap

Goed gereedschap maakt werken plezierig. Wij zijn infra professionals en werken alleen met de beste recente gereedschappen. Dit stralen wij ook uit naar onze klanten.

Een eigen bedrijfsauto

Ons wagenpark bestaat uit goede, comfortabele en zuinige bedrijfsauto’s. Wist je dat we richting 2025 ons hele wagenpark gaan verduurzamen naar elektrisch?

Infrastructuur installateur 2.0

Wij bouwen aan de digitale infrastructuren van de toekomst. Daarom hebben we het afgelopen jaar ons bedrijf zoveel mogelijk digitaal ingericht, met online werkbonnen, online planningen en goede devices.

Goede voorwaarden

Bij goede medewerkers horen vanzelfsprekend goede voorwaarden. Bij TTNoord ontvang je maandelijks netjes op tijd je salaris en zijn ook je secundaire voorzieningen goed geregeld!

Openstaande vacatures

Staat jouw profiel er niet bij? We denken graag met je mee hoe we een passende rol voor jouw kunnen vinden.
Stuur je CV vrijblijvend naar recruitment@ttnoord.com. Laten we samen groeien!

(Junior) engineer databekabeling

Wil jij de engineer van de toekomst worden? En wil jij in het middelpunt van innovatie, (digitale) communicatie en wereldwijde connectiviteit staan? Solliciteer dan voor de functie van (junior) engineer databekabeling.

Bedrijfsleider IT infrastructuur

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij jij een goed lopend bedrijf naar je hand kan zetten en verder kan uitbreiden? Wij zoeken versterking in het MT, namelijk een bedrijfsleider IT infrastructuur.

Werkvoorbereider IT infrastructuur

Ben jij de duizendpoot die projecten van calculatie naar realisatie brengt? Voor onze groeiende onderneming zoeken wij een werkvoorbereider met minimaal 3 jaar ervaring in de installatietechniek of telecom. Ben jij dit? Solliciteer dan voor de functie van werkvoorbereider TTNoord.

Medewerkers aan het woord

"Elke maand samen zitten om onze kennis bij te spijkeren geeft mij een fijn gevoel. Bij TTNoord geven ze om hun medewerkers, en blijven in ze investeren."
Mustafa
Fiber Engineer
"Altijd voorruit denken! Mijn eerste taak binnen TTNoord was het implementeren van een nieuw CRM systeem alsmede een planningsmodule. Toen kreeg ik gelijk door, TTNoord wil altijd vooruit."
Niels
Business Developer
"Bij TTNoord wordt geluisterd naar jouw situatie. De directie hecht veel waarde aan eigen ideeën en de uitvoer hiervan. Hierdoor voel ik mij echt van meerwaarde i.p.v zomaar een medewerker."
Mariella
Administratief Medewerker

TTNoord Academy

De wereld om ons heen veranderd snel en daarom is het nodig bij te blijven. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar de TTNoord academy, veelal samen met onze partners. Soms zijn er ook medewerkers die goede ideeën hebben om het project te versimpelen, versnellen of te verbeteren. Tijdens de academy’s word ook aandacht besteed aan gemaakte fouten en incidenten, zodat we kunnen helpen de foutkans of faalkans in de toekomst te verkleinen!

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de openstaande vacatures, of wil je ergens anders over sparren? Kees komt graag met je in contact!
Kees Loer - Partner
kees@ttnoord.com