ENG | NL | DE

TTNoord verbreedt horizon met een nieuwe vestiging

In de bijna 20 jaar dat TTNoord bestaat is de organisatie, van origine specialist in databekabeling, qua meters al minstens 8 keer rond de wereld gegaan. De afgelopen jaren is het productportfolio flink uitgebreid en de dienstverlening aangepast om de veeleisende vragen vanuit de markt te blijven beantwoorden. Dit ging gepaard met een groei in medewerkers. En daarom kiest TTNoord voor een nieuwe vestiging in Amsterdam.

Een nieuwe vestiging

De keuze voor een nieuwe vestiging in Amsterdam is een logische. “We zitten als infrastructuurspecialist graag dicht op de plekken waar het in ons vak ertoe doet. Al jaren bestrijken we Nederland en grote delen van Duitsland vanuit Groningen, maar team Amsterdam had ook behoefte aan een vaste plek.” vertelt Niels Nieland, Business Developer bij TTNoord “Met de AMS-IX in de achtertuin en de grootste datacenters en bedrijven van Europa in onze voortuin hebben we een landelijke dekking.”

Een nieuwe huisstijl en website

Als groeiende organisatie merkte men bij TTNoord dat het tijd was voor nieuw elan.
“We waren ons oude jasje ontgroeid en vonden nu een goed moment om ons een nieuwe huisstijl en website aan te meten”, legt Niels Nieland uit. “Daarbij hebben we gekeken naar wat we als organisatie doen en hoe onze digitale zichtbaarheid, fysieke zichtbaarheid en ons dienstenpakket bij elkaar aansluiten. En zo hebben wij een fundament gelegd voor ons merk.” Fundamenten leggen kunnen ze bij TTNoord als geen ander.
“IT-infrastructuur is namelijk het fundament van alle digitale ontwikkelingen om ons heen. Wij begrijpen de eisen voor elk marktsegment en zorgen voor een organisatie waar we samen met onze klanten en partners de beste infrastructuur voor hun behoeften creëren.”

Een integrale aanpak 

TTNoord heeft zich ontwikkeld van het sec aanleggen van databekabeling naar volledig ontzorgen op het gebied van IT-infrastructuur in de gebouwde omgeving. Richard Kaak, directeur en mede-eigenaar bij TTNoord zegt hierover: “Binnen onze integrale turnkey-aanpak ontzorgen we o.a. op het gebied van inrichting, maar ook het projectmanagement en de communicatie met de eindklant. Dit gaat van kabelgoten en databekabeling tot de serverracks en eventueel de actieve apparatuur. TTNoord verzorgt een project van A t/m Z. Dit is met name in de datacentermarkt en binnen het vastgoed een sterk groeiende behoefte. Omdat er vaak weinig kennis en tijd is om IT-infrastructuur projecten goed te managen, blijven losse eindjes over tussen verschillende leveranciers.

Ook zien we sinds de pandemie vaker dat de eindklant digitaal het project managed, vanuit bijvoorbeeld de Verenigde Staten. De klant zoekt dan een betrouwbare partner die voor haar een complete zaalinrichting kan doen. We werken regelmatig nauw samen met partners, maar wij zijn altijd de eindverantwoordelijke.”

 

TTNoord - Your Partner in IT Infrastructure

 

Noot voor de redactie

CONTACT INFORMATIE | ALLEEN VOOR GEBRUIK DOOR DE PERS 

TTNoord

Niels Nieland
niels@ttnoord.com 
06 82 05 70 26
www.ttnoord.com