Daten Center

Rechenzentren zijn de kruispunten binnen alles wat met connectiviteit te maken heeft. Ziehen Sie Inhalte (Cloud, Websites, TV und On-Demand-Dienste) und verbindende Faktoren zwischen Organisationen und Anbietern. In Rechenzentren liggen duizenden Kilometer Kabel sterben aangeled, onderhouden en beheerd moeten worden.

Kantoren

Door een toenemend aantal met het internet verbonden devices, dient bestaande infrastructuur te worden gewijzigd. Door lange termijn Partnerships aan te gaan, met zowel mail contracties als makelaars/kantoorinrichters en vastgoedeigenaren, willen we de duurzaamheid van de samenwerking vergroten.

Onderwijs

Bijna iedere student heeft tegenwoordig een laptop, tablet en/of telefoon tot zijn of hair beschikking en deze zijn allemaal verbonden met het internet. Daardoor ist de benodigde bandbreedte in het onderwijs de afgelopen jaren verveelvoudigd. Daarbij hebben Trends als Online-Colleges, Virtual Reality und Cloud und enorme Auswirkungen auf die Onderwijs van morgen und die daarvoor benodigde structuur.

Zorg

Automatisering in de zorg is een belangrijke groeimarkt voor de toekomst. Door de vergrijzing en de stijgende levensverwachting dreigen zorgkosten onbetaalbaar te worden. Met de komst van slimme medische toepassingen verandert de zorgprofessional in een operator: iemand die op afstand patiënten monitort. Voor deze toepassingen is zeer veel connectiviteit benodigd.

Vraag een offerte op